2015. június 27., szombat

V&Yeeun 7.rész

De nem tudtam válaszolni. Nem akartam. Eléggé zavarba ejtő így is, hogy utalgattam, de hogy ő még konkrétan ki is mondja! Jaj nem akarok a szemébe nézni. Biztos ki fog nevetni.
Gyorsan el is fordultam és összeszorítottam szemeimet, miközben nagyokat lélegeztem. Ahh, nem akarom látni az arcát. Csak had rohanjak ki a világból és minden rendbe jön. De most nem tudok menekülni. Yeeun rajtam ül.

-V..... nézz ide! - fogta meg arcomat és maga felé fordított. Félve kukucskáltam egy szemmel, hogy mégis mi a reakciója - Mi a baj?
-Hát...... csak gyorsan nevess ki és engedj haza. - hadartam el, majd újra összeszorítottam szemeimet.
-Mért nevetnélek ki? Édes, hogy még nem voltál nővel, de főleg az hogy nem arra utazol.
-Tényleg? - pattantak szét szemhéjaim és meglepetten pislogtam, ahogy ő már lejjebb hajolva hozzám figyelt - Sokan ezt cikinek tartják ennyi idősen.
-Szerintem pedig aranyos. Plusz beavathatlak én. - mosolygott és megmozdította csípőjét.
-Ne! Kérlek. - próbáltam megállítani.
-Mért ne? - szomorodott el - Nem kívánsz?
-De. Én csak..... ez csak a második. Nem túl gyors? - sóhajtoztam.
-Lehet, hogy kicsit az, de akkor fogd fel, mint szívesség. - vigyorgott - Nekem segítesz, hogy ne csavarodjak be.
-Ez nagyon rossz indok.
-De nekem épp elég. És most még taníthatlak is korlátok nélkül. Bár ha nem akarod - egyenesedett fel - Akkor nem fontos..... vaaaagy - nézett a szekrénye felé - nyomjak neked egy táncot, hogy megjöjjön a kedved?
-Jaj te! - ültem fel én is és megölelgettem.
Hajamba túrt, majd ő is körém fonta karjait. A finom illata, lágy mozdulatai és puha bőre hihetetlenül megnyugtattak. Nem rég még ki akartam futnia  világból, de most azt szerettem volna, ha soha nem enged el. Alig ismertem még, de máris totálisan belezúgtam. Ez a lány bármit tehetett volna velem, én álltam volna, ha ölelgethetem.
Lassan erőt vettem magamon s eleresztettem kicsit, hogy felnézzek rá, mire már nem is olyan szex őrülten pillantott vissza szemeimbe, hanem inkább, mint egy angyal.
-Kapok csókot?
-Nem. - öltött nyelvet, mire kiskutyaszemek kíséretében kibiggyesztettem alsó ajkamat - Jaj de aranyos! Így kapsz. - nyomott is egy puszit számra, ami hamar átcsapott másba.
Utálom, hogy mindig el tudja venni az eszemet ennyivel, mert ezúttal is sikerrel járt. Újra lecsúsztak kezeim csípőjére, majd egyenesen combjaira, és vissza. Sóhajtozni kezdett a kis vándorutamtól, miközben egyre jobban hozzám simult. Ujjai tincseim közé vándoroltak, a kellemes érzésre pedig én is felmordultam.
-Egyre jobb vagy. - szakad el tőlem lihegve.
-Köszönöm.
-Következő lecke. - lökött vissza az ágyra, majd azonnal megszabadult felsőjétől - Vetkőztetés.
-Nekem kéne téged?
-Igen, de ezúttal elnéző leszek. - tűrte fel pólómat.
-Köszönöm tanárnő. - segítettem neki és messze hajítottam
-Mégis beleegyezel?
-Nem tehetek mást. A csókjainak nem tudok ellenállni.
-Ez a beszéd! - simított végig csupasz felsőtestem szemeivel kezeit követve, miközben újra combjait kezdtem szorongatni.
-Nem vagyok egy Adonisz.
-Beszélsz itt hülyeségeket. - hajolt nyakamba és csókolgatni kezdett, mire felnyögtem.
-Ahh! De.... ne várj tőle túl sokat.
-Hallgass már! - harapta meg fülemet.
-Igenis!
Behunytam szemeimet és igyekeztem elengedni magam, miközben ő végigcsókolta nyakam minden egyes kis négyzetmilliméterét. Fenekébe markoltam, majd lassan simogattam hátát, míg végül bele nem akadtam melltartójába. Ekkor újra felült és elöl kapcsolta ki fehérneműjét. Nem is tudtam, hogy ilyen is létezik, de nagyon megkönnyebbültem, ahogy alsó ajkába harapva egy kacsintás kíséretében tárta szemeim elé melleit. Esély nem volt rá, hogy értelmes reakciót fűzzek hozzá, csak egy szimpla "Ohh" szalad ki a számon, amint hasán felsimítva megfoghattam kebleit.Ő csak mosolygott rám, de hamar folytatta keze munkáját, és elkezdte kigombolni nadrágomat. Lemászott rólam, hogy le tudjam venni, eközben pedig ő is megszabadult sajátjától, ám nem hagytam utána, hogy ő kerüljön újra felülre. Lábai közé helyezkedtem és csipkés bugyijának peremétől kezdem végigcsókolgatni testét. Hasát behúzta a nedves puszik hatására, miközben aprókat sóhajtozott. Ahogy mellei közé csókoltam, egy élvezettel teli hullám futott át testén. Lenézett rám és arcomat megfogva húzott fel ajkaira. Felfalni készült miközben egyre jobban hozzám simult a heves csók közben. Mellette támaszkodtam és egyik kezemmel végigsimítottam oldalán, majd ahogy elértem bugyija pántjához, készségesen megemelte csípőjét. Sarkaimra ülve, szinte tűz piros arccal fosztottam meg utolsó darab ruhájától is, de ő kicsit sem volt zavarban ettől. Végignéztem tökéletes testén és meg sem rebbent. Inkább felült, majd az ölembe mászott, így viszont kemény péniszemhez ért boxeromon keresztül, ami hihetetlen kínzás volt számomra. Nyakamba csókolt, hajamba túrt és kicsit mozgatta csípőjét, így lassan kezdtem megőrülni. Hagytam neki, hogy ledöntsön az ágyra és azonnal megszabadultam alsómtól, míg ő a kis dobozkából kivett egy kotont. Fölém mászott, majd egyik kezével végigsimított forró bőrömön, miközben újra letámadott édes puszijaival. Apró ujjai végül férfiasságomhoz vándoroltak, és egy mordulással jeleztem számára, mennyire jól is kezdett velem játszadozni. Fenekét markoltam mély sóhajok kíséretében, ahogy egyre érzékenyebbé váltam keze alatt. Éreztem, hogy nem bírom tovább, ezért tarkójánál fogva húztam magamhoz puha ajkait. Abbahagyta kényeztetésemet, majd mikor lassan elengedtem édes nyelvét, hozzáértő kezeivel hamar felhelyezte a legfontosabb dolgot. Mellkasomon megtámaszkodva ereszkedett lassan rám és a mennyei érzéstől a kelleténél jobban megszorítottam combjait.
-Ahh~ Taehh..... ez fáj. - suttogta halkan, néhány nyögés kíséretében, miközben megfogta ujjaimat.
-Bocsánat. - hadartam el, majd felülve hozzá átkaroltam, és egy apró csókot leheltem füle mögé, amint teljesen rám ereszkedett.
Mozdítani szerettem volna csípőjén egyet, de még ellen tartott, amit végül is igen jól tett. Annyira élvezni szerettem volna teste mozgását, hogy hamar vége lett volna a dolgoknak, hogyha én irányítok, de hagytam a szakértőt munkálkodni.
-Csak - támaszkodott meg vállaimon és megmozdult - lassan. - nyögdécselt -  Ne kapkod..... elh!
Kicsit eltávolodtunk egymástól, miközben szavaihoz méltón ringatta csípőjét. Halkan nyögdécseltünk és sóhajtoztunk, majd végigvezettem kezemet gerince vonalán, mire fejét hátraejtette és egy elnyújtott hangot hallatott. Kulcscsontjára csókoltam, aztán ujjaim tovább kalandoztak testén, amelyet édes hangjával követett. Feltűnően jól bírtam tempóját, ahogy egyre hevesebben mozgott és kapkodta a levegőt. Nyakamba karolt, én pedig fenekére fogtam, így már én is tudtam irányítani mozgását, de nem volt rá szükség. Éreztem amint felgyülemlik bennem a gyönyör, melyet apró hangocskái még tovább fokoztak, míg minden izmom meg nem feszült és teljesen magamhoz szorítva megremegtem. Lélegzetem is elakadt egy pillanatra, ahogy egyenesen fülembe nyögött, miközben a csúcsra értem. Aprókat mozgott még, minek hatására olyan élményben volt részem, amiről addig álmodozni sem mertem. Vadállatként kaptam ajkai után, és heves csókunkból lassan lágyabb, igazán szerelmes ölelkezésben kötöttünk ki.
-Had jussakhh.... levegőhöz is! - szakadt el tőlem, de továbbra is nyakamba kapaszkodva ült az ölemben.
-Bocsánat.
-Semmi baj, de ne nézz ilyen kiskutyaszemekkel, mert megeszlek.
-Bocsánat.
-És ne kérj folyton bocsánatot, mert kénytelen leszek betömni valamivel a szádat.
-Bocsánat........ jöhet a nyelved. - pislogtam.
-Előbb felöltözök. - öltötte ki az említett részét - Kezdek fázni.

-Kérek még! - néztem rá, már az asztalnál ülve, ahogy újabb falatért szólaltam fel.
-Mi vagyok én, az anyukád, hogy etesselek? - mosolygott, miközben megdorgált.
-A te kezedből finomabb.
-El is hiszem. De akkor válaszolj nekem minden falatért.
-Rendben. - vállaltam el azonnal. Neki bármit elmondtam volna, amit csak tudni akart.
-Kedvenc számod?
-Tíz. - és kaptam is a falatomat. Ez jó játék lesz!
-Kedvenc ennivaló?
-Japchae. - omnomnom még egy falat!
-Van beceneved?
-Igen, V.
-Jaj ez aranyos. Na várjál összeszedek neked még egy falatot. Ez lesz a legfinomabb, ha válaszolsz.
-Kérdezz!
-Mért nem voltál jóban a bátyámmal? - na ez betalált. Bármit csak ezt ne! Eddig tök általános kérdésekkel bombázott, most meg......
Csak pislogtam rá, de nem állt szándékomban válaszolni. Erre nem szerettem volna.
-Na! Kérlek! Mond el nekem és kapsz finomat.
-Nem vagyok kutya. - fordítottam el fejemet.
-Kérlek válaszolj nekem.
-Haza kéne mennem. Későre jár.
-V! - váltott erőteljesebb hangra, amin meg is lepődtem és rákaptam tekintetem. Nagyon mérgesnek tűnt és kezdtem félni tőle - Mond el!
-Nem tudom.
-Ezt, hogy lehet nem tudni? - váltott megint kedvesebbre.
-Valami megváltozott. - sütöttem le szemeimet - Oviban imádtuk egymást, de felettem járt, hisz nálam is idősebb. Aztán szintén egy általánosba mentünk, de akkor már valamiért nem szeretett. Aztán.... nem került el sokáig.....
-Ezt, hogy érted?
-Csúnya harcaink voltak, de legtöbbször miatta. Valamiért megutált és utána folyton nekem esett minden ok nélkül. - simítottam meg tarkómat - Tényleg későre jár, mennem kéne. - álltam fel, de még mindig kerültem tekintetét.
-Ne menj el! - kapta el felsőmet és direkt úgy helyezkedett, hogy muszáj legyen ránéznem - Éppen hogy csak sötétedik. És megértem, hogy nem szívleled a bátyám emiatt. Bocsánatot kell kérnem helyette tőled. Nem tudom, mért tette azokat, de most, mikor mesélt rólad semmi ellenszenv nem volt a hangjában. Inkább olyan volt, mintha egy rég elvesztett barátjáról mesélne.
-Ezt nehéz elhinnem. - fogtam meg karjait, de nem akartam eltolni, csak érezni puha bőrét.
-Majd beszélek vele, és bocsánatot fog kérni. - váltott kicsit haragosabbra
-Jaj ne! Hagyjuk ezt! Inkább elkerüljük egymást és nem lesz baj. Kérlek ne beszélj rólam neki! Ezt meg végképp ne mond el.
-De.....
-Kérlek ne!
-Rendben. - szomorodott el picit.
-Talán maradhatok még egy kicsit. - igyekeztem felvidítani.
-Na annak örülnék! - bújt hozzám.
-Akkor örülni fogsz. - öleltem meg.

-Na na na? - szólt izgatottan a telefonba Hoseok, ahogy már a sötét estében hazafelé sétálva felhívtam - Mesélj, mi volt? Úúúú! Jó sokáig ott voltál, biztos volt valami.
-Hát..... igen és ez a te hibád!
-Az enyém?
-Igen! Ha nem adod oda azt a dobozt, simán megúszhattam volna!
-Áááááá! Az én kis Vm már nem szűz jaaaaaaaaaj, de kiráááály!
-Leállnál kérlek?
-Ez annyira jó! Ahh és mesélj még! Ugye iszonyat finom bőre van? És milyen az ágyban? Tuti jól mozog a csípője és hajlékony.
-Ezt nem fogom veled megosztani. - válaszoltam unottan. Ezt azért nem gondolta komolyan, ugye?
-Ahh, ne tedd ezt velem! Legalább a dobozt elhasználtátok?
-Nem.
-Ahhh! Nem baj kapsz még! Juj, gyere át! Kielemzünk pár pózt a pornókból. - pörgött a fejleményektől.
-Hoseok, este kilenc óra van. Tök álmos vagyok és örülök ha haza érek.
-Jaj tényleg! A szex leszívja az embert. - világosodott meg. - Nem baj, akkor majd holnap.
-Nem megy.
-Mert? - csodálkozott - Értem én, hogy hatig vagy bent, de után csak ráérsz.
-Nem az miatt. - utalgattam
-........ - gondolkozott, de végül koppant neki - ÚRISTEN! Ott alszol Yeeunnél?
-Zseni vagy. - vigyorogtam magamban, mert nagyon izgatott voltam, és már hihetetlenül vártam a következő estét.
-Azt a mindenit, de szerencsés vagy! Istenem! Majd mesélned kell! Te jó ég! Alig vesztetted el és máris ott is alszol! Csak párszor találkoztatok és meghívott magához, te pedig igent mondtál! - örvendezett.
-Ezt a gondolatmenetet! - nevettem.
-Jaj, de kapkodsz! És emlékszem, még te mondtad nekem anno, hogy lassítsak.
-Jó, na! Meghívott és vele akarok lenni. Már most nagyon hiányzik, meg azt mondta, fél egyedül a nagy házban.
-Nem baj! Nehogy azt hidd! Jaj egyedül a házban ISTENEM! Ez egyre jobb. Ahh, de izgatott vagyok! - jobban várta már, mint én.
-Te nagyon felpörögtél.
-Hát persze! El sem hiszed, hogy örülök neked.
-Hoseok, te meg mit dörömbölsz itt? - hallottam anyukája hangját.
-Csak ugráltam örömömben anya.
-Mért? - ajaj! Ez képes és elmondja neki.
-Azért, mert V
-J-Hope fogd be a szádat! - kezdtem üvölteni a telefonba - El ne merd mondani!
-Oké. - elhallgatott kicsit hosszabb időre, mire anyukája megszólalt.
-Jaj, gratulálok V! Majd hozd át a barátnődet, szeretném megismerni.
-Köszönöm. - nem hiszem el ezt a gyökeret - Hoseok!
-Igen?
-Mondtam, hogy hallgass.
-Azt mondtad, fogjam be a számat, azt nem, hogy nem mutogathatok.
-Szörnyű vagy.
-De így szeretsz.
-Na jó éjt! Hazaértem.
-Jaj, szép álmokat kis aranyos. Júúúúúj, de örülök neked!
-Örülök, hogy örülsz. Na szia! - dugtam kulcsaimat az ajtóba.
-Sziaaaaaaa!

(Folytatjuk XD Hoseok rosszabb mint egy anya lassan. Kérlek szavazzatok jobb oldalt felül! Köszönöm!)

2 megjegyzés:

  1. Úgy szeretem ezt a fikciót *-*
    Annyira jó! <3
    Sőt hogy V a bias-om <3 <3 <3
    Nagyon szeretem ahogy megírod! :3
    Carry on ฅ'ω'ฅ

    VálaszTörlés