2015. április 7., kedd

BTS yaoi (7fő)

Nos, azért lett hét fős, mert olvastam nem rég egy angol ficit amiben négyen voltak, erre elkezdtünk társalogni a csajokkal és az lett belőle, hogy mivel nem tudunk olyan négyest összehozni, amiben mindenki örömét leli, ezért akkor már legyen az egész BTS. Plusz volt egy érdekes beszélgetés a kis kpoper körünkben, amit most megosztanék veletek, hogy értsétek mire ez a hetes fogat.

"ARMY1: Sok fiú együtt. Szoktak pornót nézni?XD És ha igen, egymás előtt rántanak rá?XD vagy ...xD
Me: XDD Dehogyis!Elvonulnak.
ARMY2: Most majdnem azt mondtam, hogy egymásnak XD "


Harmadik fél szemszöge

Egy hosszú nap után végre kikapcsolódhattak a fiúk a dormban, míg Jin és Rap Monster a vacsorán dolgoztak. A fárasztó fanmeeting után összegyűlt tömérdek ajándékkal játszott Jungkook, V és J-Hope, mint a kisgyerekek.
-Nézd hyung! Nyuszifűűűűűűűűl! - vett fel egy fekete párat Jungkook, ami szintén mai zsákmány.
-Nekem is! Van még? - turkált a dobozban V.
-Igen, láttam még. Nézd csak! - húzott ki egy fehér-rózsaszínt.
-Aaaaa! - kapta ki a kezéből V és fel is vette - Cukik vagyunk! Dézsmáljuk meg a félkész vacsit, gyere!
-Nekem nincs még? - hajolt be kettejük közé J-Hope.
-Biztos lesz még. Muszáj lennie. - kutakodott tovább a maknae.
-Ahogy elnézem, én kimaradok. - jegyezte meg a rapper.
-Nem! Itt az enyém. - vette volna le Jungkook a sajátját, de J-Hope megfogta kezeit.
-Jaj nem fontos! Neked cukibban áll. - vigyorgott.
-Na akkor vacsizzunk! - indult meg V a konyhába, a többiek pedig követték.

-V ne nyúlkálj! Az a répa kell a kajához! - csapott az említett kezére Jin, de így is sikerült megszerezni egy nagyobb darabot.
-De éhes vagyok!
-Várj! Adj nekem is! - vette ki kezéből a zöldséget Jungkook, majd kettétörte.
-Kibírjátok vacsiig. - védte a maradékot a legidősebb.
-Na ne zavarjatok minket! Hoseok, te meg mért nem fegyelmezed őket? - zavarta ki az éhezőket Rapmon.
-Nekem is korog a gyomrom! - szólt hátra J-Hope.
-De te érettebb vagy és ebből kifolyólag segíthetnél rajtunk, hogy haladhassunk.
-Jó-jó. Mindjárt intézek valamit. Na gyertek srácok! Nézzük mit rejtenek még a dobozok! - tolta a másik két tagot maga előtt rapper.

-Áááááá végre! - kiáltott fel Jungkook.
-Mi az? - kérdezte V.
-Nyalókaaaaa!
-Adj nekem is, te önző disznó! - támadta le a kisebbet.
-Nem ez az enyém! - menekült volna, de végül a földön kötöttek ki.
-Hoseok! Segíts elvenni tőle!
-Nem én! Intézzétek el ti! - de sokkal inkább az járt a fejében, hogy a csapattársai most milyen cukik és ezt nem akarja elrontani.
-Áááá Kookie! - szorította le az említett kezeit V - Add ide! - nézett a másik szájában lévő nyalókára.
-Nyem! - cuppogot Jungkook - Így úgysem tudod elvenni, viszont én meg tudom enni.
-Azt csak hiszed! - hajolt le Jungkook ajkaira V, amitől megállt az ütő a fiatalabban.
Szemei elkerekedtek, lélegzete elakadt, miközben a másik nyelve becsúszott szájába. Nem tudta mit kéne tenni, teljesen lefagyott. V pedig kiélvezte a helyzetet. Már a répát is irigyelte, amit pár perce majszolt el a kis maknae, hogy hozzáérhetett azokhoz a puha ajkakhoz. Amikor pedig megtalálta azt a nyalókát és nyalogatni kezdte..... V már nem bírt tovább magával. Kellett valami indok, hogy megkóstolhassa a másikat, így kapóra jött az eset. Nem akarta elengedni. Édes volt a csók amit lopott, főleg a nyalókától, ami csak még nagyobbat dobott az élvezetén.

J-Hope csak állt és nézte a nyuszifüles párost. Nagyolt nyelt, ahogy a kis maknae szemei kezdtek lecsukódni. V már egyre régebb óta uralta a másik száját, aki nem tudott menekülni, így fel is adta a küzdelmet. Inkább beletörődött a dologba, főleg azért, mert mikor kipillantott a rapperre segítségkérően, az csak beleharapott alsó ajkába, de meg nem mozdult. Azt hitte csak képzelődik. Annyit álmodott arról, hogy a kis maknaenak majd ő mutatja meg a felnőtt dolgokat, de most, mikor V is a képbe került, még hihetetlenebb volt ez az egész. Nem is bírt magával tovább. A földön fekvőkhöz sietett, azonnal letérdelt majd megragadta V haját, megszakítva ezzel a fiatalok csókját. V felnyögött a fájdalomtól, de nem kapott sok időt, hogy nemtetszését kinyilvánítsa, J-Hope azonnal birtokba vette ajkait. Durva és heves mozgásába bele-bele nyögött a másik, majd mikor Jungkook magához tért, igyekezett menekülni most, hogy végre tudott beszélni. De alig szólalt meg, J-Hope befogta még szabad kezével a kisebb száját és nem eresztette. Kookie szabadulni akart, így megnyalta a másik tenyerét, viszont ezzel csak rontott a helyzetén. A felette tornyosulók megszakították nyelveik csatáját, majd közös munkával levetkőztették a legkisebbet.
-Ne! - ellenkezett Jungkook, mikor pólójától szabadították meg és volt egy kis szabadsága.
-De! - dobta el a felsőt, majd megharapta a másik ajkait J-Hope.
Kis harcot kellett vívniuk, mire Jungkook beengedte a másik nyelvét, de csak a fájdalom miatt adta meg magát. Közben V a farmertől is megszabadította és azonnal megfogta a maknaet boxerján keresztül, mire az belenyögött a csókba. Lassan a másik két fél is levetkőzött, de ők nem hagytak magukon semmit. Végül V fosztotta meg Jungkookot utolsó védelmi vonalától.
-Mért.... mért teszitek ezt velem? - próbált menekülni, de már közel sem olyan hevesen, mint eddig.
-Mert már nagyon régóta álmodozok erről. - súgta fülébe J-Hope, majd meg is harapta a másikat.
-És mert olyan édes vagy ezekben a nyuszifülekben. - nézett fel rá V, miközben ujjait Kookie férfiassága köré fonta.
-Hahhh! Neh.... kér.... kérlekhh. - lihegett a kisebb, de nem figyeltek szavaira.
V végignyalt a fiatalabbik teljes hosszán, mire az hosszú sóhajt hallatott, majd Tae lassan szájába vette a maknae kőkemény férfiasságát. Jungkook eltátotta száját a fura, ám mennyei érzéstől és attól, hogy Hoseok a mellbimbóját kezdte rágcsálni. Fájt ugyan, de élvezetes fájdalom volt számára. Majd mikor már elege lett J-Hopenak, hogy kimarad az élvezetből, a kisebb mellé térdelt.
-Vedd a szádba! - utasította, mire az bátortalanul eleget tett kérésének - Hohh.... Jungkook! - nyögött az idősebb, ahogy megérezte a másik forróságát pénisze körül.
Hajába markolt, úgy irányította, de ügyelt, hogy ne legyen kellemetlen a másiknak.
-Jungkookie itt...... - nyitott rájuk Jimin, akinek azonnal elakadt a szava.
Mindannyian rámeredtek, de J-Hope nem engedte el az említett haját.
-Te meg mi a..... ti mi a? - tántorodott hátra, mire J-Hope felpattant - Ji - kezdett volna üvölteni Jimin, de befogták száját és berántották a szobába.
Az ajtó csapódása jelezte, hogy ő sem menekül már innen sehová. A földre került, de mivel nagyon kapálózott, Vnek is segítenie kellett a másiknak. Csak félig szabadították meg nadrágjától, J-Hope azonnal elkapta ajkait és nem engedte szólni. Erősen harapta meg, valahányszor kiabálni akart, ezzel fojtva belé a szót. Egyik kezével a másik péniszére fogott, a másikkal pedig mellbimbóit ingerelte, míg V szerzett a dobozból egy sálat és megkötözte a kis törpe kezeit. Ezután visszaindult a maknaehoz, aki hihetetlen, de el nem mozdult helyéről. Csak lihegett és arcát tenyereibe rejtette. V fölé mászott majd füléhez hajolt.
-Csak nem..... tetszik? - nyomta saját férfiasságát a másik bejáratához.
-Ezt már tényleg ne! TaeTae aaaah - tapasztotta tenyerét V a másik szájára, ahogy az hatalmasat nyögött, miközben lassan behatolt.
Jungkook elkapta a másik kezét, de összeszorított szemekkel lihegett és nem úgy tűnt, mint aki menekülne. V lassan kezdett mozogni, mire a kisebb a vállainál fogva akarta eltolni magától az idősebbet.
-Lazíts! Élvezni fogod. - suttogta V az erőtlen maknaenak.
Jimin csak a szeme sarkából látta, mit művelnek az ő kis Jungkookjával, de nem tudott szólni, sem ellenkezni. Lassan ő is elvesztette eszét, mert a vér most máshová áramlott. J-Hope olyan ritmusosan masszírozta legféltettebb kincsét, hogy el is felejtette mit akart, így óvatlanul nyögött egyet, mire a másik nyelve beférkőzött szájába. Ahogy Hoseokban tudatosul, hogy már a másik is élvezi, elengedte és megfosztotta pólójától.
-Ez mért jó? - kérdezte Jimin.
-Mindjárt megmutatom. - húzta lejjebb a másik nadrágját.
Nyakát kezdte harapdálni, majd kulcscsontjára hintett csókokat és lassan lefelé haladt. Jimin mellbibóit is megdolgozta fogaival és nyelvével, mire az szája elé kapta összekötözött kezeit, majd az anyagba nyögött összeszorított szemekkel. Hoseok hallotta ezt az elfojtott hangot és három ujját dugta Jimin szájába, hogy benedvesítse. A másik levegő után kapkodva nyalogatta azokat, közben pedig találkozott tekintetük, amitől nagyon zavarba esett. J-Hope nem sokáig tudta ezt nézni, így visszamászott, nedves keze pedig levándorolt a másik testén. Közben meghallották a kis maknae kéjjel teli nyögéseit és odakapták tekintetüket. V hol lassan, hol gyorsabban mozgott, ezzel a végletekig húzva a kisebb agyát.
-Á..... á.. Hos - akadt el Jimn szava, amint megérezte magában a felette tornyosuló két ujját.
-Csssss! Halkan. - szólt rá, de mozogni is kezdett, amivel nem könnyítette meg a másik dolgát.
Újra hallották Kookie nyögését, de V most szájával nyelte el a másik hangját.
-Nem bírom! - kapta ki ujjait J-Hope a másikból, majd azonnal teljes méretével helyettesítette azokat.
-Áááá Hoseok! Ez fáááj! - nyögött fel Jimin, de J-Hope követte V példáját és egy csókkal csitította el.
-Húúúúúhhhh.... ez valami...... hihetetlen! - sóhajtott hatalmasat, ahogy tövig hatolt a másikba.
Jimin nagyon küzdött, hogy csendben maradjon, ezért összekötözött kezeit J-Hope nyakába akasztotta és visszahúzta ajkaira, miközben lassan mozogni kezdett a másik.
-Sugaaaaa! Gyere már enni! - hallatszott Jin hangja az ajtó túloldaláról.
-Jó van na! Mindjárt!
-A többiek meg merre járnak?!
-Én tudjam?!
-V ne! Hova? - ült fel Kookie, ahogy az említett felkelt róla és az ajtóhoz igyekezett.
-Mindjárt bejön. - állt meg a bejárat előtt és igaza lett.
De amint nyílt az ajtó, elkapta a legidősebb pólóját, berántotta és a földre lökte.
-V te mi...... mért nincs rajtad ruha? - lepődött meg Jin, miközben V elkapta haját - Áááá héééj eressz el! - tiltakozott és ellökte magától.
-Hoseok! Kéne egy kis segítség. - szólt oda kegyetlen társának V, aki eddig észre sem vette, hogy egyel többen lettek.
-Ne kérlek! - kapta el Jimin a kezét, miközben indulóban volt.
-Hahh........ - nézett le az alatta élvezkedőre J-Hope, majd hatalmasat lökve rajta, válaszolt Vnek - Most... nem tudok..... - csikart ki egy hangosabb nyögést közben a másikból.
De nem is baj, hogy ő nem lépett közbe. Jungkook helyezte magát szolgálatba inkább. Jin mögé térdelt és kezeit hátra fogta. V visszamászott az újonnan érkezőre, ismét hajába markolt és úgy kényszerített, hogy kinyissa száját, melyen egy apróbb nyögés csúszott ki.
-Jin? - állt meg Suga az ajtó előtt majd ő is benyitott - Itt meg mi........ orgiát tartotok emberek?
-Ne Hoseok! - ült föl Jimin ahogy helyben hagyták.
-Sosem érünk a végére. - méltatlankodott a rapper, miközben Sugát rángatta maga után, egy hatalmas ajtócsapódás kíséretében.
A földre teperte és azonnal vetkőztetni kezdte.
-Hé! Nem kell ilyen erőszakosan. Ha szépen kéred is leveszem. - erre mondatra mindenki nagyon meglepődött, még Jin is csendben maradt - Mi van? Érdekel a dolog.
J-Hope nagyokat pislogott, majd megérezte magán Jimin kezét és felsóhajtott. Szerencséjére Suga tényleg önként vetkőzött, majd amikor Hoseok kezelésbe vette testét, hogy felkészítse megálmodott tervéhez, úgy érezte, most nem ő irányít. Suga a hajába túrt, majd levezette saját férfiasságához a másik rappert, amit Jimin tátott szájjal nézett végig. Lehunyta szemeit, ahogy J-Hope teljes hosszát vette szájába akarata ellenére, miközben elkapta Jimint és szájára húzta.

-Víííí! - küzdött tovább Jin - Kookie engedj!
-Harapj a nyakába, majd a fülébe is, de lassan haladj!
-Te most komolyan arról oktatod ki, hogy hogyan erőszakoljon meg engem?
-Nem. - válaszolt V és még jobban meghúzta a másik haját, hogy Kookie odaférjen - Na csináld!
A legkisebb eleget tett a másik kérésének, amivel pár pillanat múlva egy kéjes nyögést csalt ki Jinből. V érdeklődve nézte az arcát, majd a nadrágon keresztül rámarkolt péniszére, amitől nagyot nyelt a másik.
-Jin! Hahóó! Hol van mindenki? - hallatszott Rapmon hangja a folyosóról, majd ő is az ajtóban termett - Ti..... mi a faszt csináltok? Mi ez a kupleráj itt?
-Segíts! - nyöszörgött Jin, majd Rapmon meg is indult irányába.
V megint a földre huppant, de a maknae most gyorsan reagált. Benyúlt Jin nadrágjába, elengedte karjait és most ő tépte a másik haját, hogy egy szintben legyen a leader nemesebbik részével.
-Jungkook engedd el!
-Nem! - kezdett Jinen dolgozni, aki lehunyta szemeit, úgy nyögdécselt - Látod? Élvezi. - harapott bele nyakába, közben végig szemmel tartva Rapmont.
V a leader nadrágját kezdte kicsatolni, aki elkapta kezeit, hogy megállítsa, de egy hatalmas nyögés hatására, ami Suga torkát hagyta el, megfeledkezett a másikról. Csak a hármast nézte, nem messze tőlük, ahogy J-Hope már könnyes szemekkel tett eleget a másik akaratának, míg Jimin Suga nyakát nyalogatta.
Akkor tért magához a látványtól, amikor megérezte valaki meleg leheletét boxerján keresztül. Azonnal lenézett és Jint erőltették oda lábai elé.
-Ne!.... hh - ellenkezett az utolsó kívülálló.
-De! - húzta le alsóját is V, hogy Jint rá tudják erőltetni - Vigyázz majd a fogaidra!
-Ne! - kapta el Jin fejét Rapmon, de Jungkook sajnos nagyobb hatással volt a másikra, így el is merült az idősebbik szájában, amitől kicsit megremegett.
-Ugye..... hogy jó érzés? - harapott bele V saját ajkába, de a leader nem válaszolt.
-Hyuuuuuunghh..... - nyavajgott a kis maknae - Kérleeeeeek! Nem bírom. - fészkelődött.
-Jó. Gyere! - emelte ölébe a másikat, az pedig eleresztette Jint, aki Rapmon lábaira kapta kezeit.
Ködös szemekkel nézett fel, hogy most mi lesz, mert Rapmon nem engedte el. Mozgott egy kicsit Jin a másik teljes hosszán, mikor az észbe kapott és eleresztette, de már nem akart menekülni a térdelő. Aprókat nyögve folytatta, amit elkezdett, közben a leader is kapkodni kezdte a levegőt.

J-Hope végre kiengedhette ajkai közül Sugát és azonnal szóra nyitotta száját.
-Térdelj fel! Jimin! Feküdj vissza!
Nem kérdezett egyikük se, azonnal cselekedtek, majd Hoseok irányította Sugát.
-De aztán úgy dugd meg, mintha én lennék! Látni akarom azt az élvezetet az arcán. - súgta a másik rapper fülébe mondandóját.
Suga akadály nélkül hatolt Jiminbe, aki hatalmasat sóhajtott és elkapta a másik vállait, majd J-Hope is elfoglalta helyét, mire Suga hangosan felnyögött.
-Baszki Hoseok! - de nem érdekelte az említettet, hogy szidják.
Lassan mozogni kezdett, így késztetve a másikat is erre. Jimin felváltva nyögte a két fiú nevét, azt sem tudta hol van, miközben J-Hope kezei mindkét társa testét bejárták, majd Jimin férfiasságán állt meg az egyik.

-Víííí! - nyögött a levegőbe a legkisebb, mivel már nem kellett visszafognia hangját.
-Mondjad édes! - harapta be ajkát.
-Áhhh! Ott..... az ott... - akadt el szava, mikor egyszer mélyebbre hatolt a másik, mint eddig.
Megállt egy pillanatra és a kisebbik tekintetét fürkészte, aki már lángolt, annyira zavarban volt. Közben elterült mellettük a másik páros is, így újabb ötlete támadt Vnek. Kivette öléből Jungkookot majd térdre kényszerítette Jinhez közel.
-Jin! Te is! Így! Csak közelebb.
Rapmon cselekedett a másik helyett, és ugyan olyan helyzetbe kényszerítette a magán kívül lévő hercegnőt.
-Csókold meg! - utasította Jungkookot V, aki nem kérdezett semmit, azonnal elkapta az idősebbiket és ajkaira húzta.
Hevesen támadta le, miközben az hosszan nyögött bele a csókba, a fiatalabbik vállait szorongatva, ahogy Rapmon vette birtokba testét. Lassan kezdett mozogni, de Jin így is megtörte nyelveik harcát és Jungkook vállaira tette fejét.
-Mindjárt...... jobb.... ahhh ... lesz. - nyögött a maknae miközben V döngette kegyetlenül - Aaaaah megint ott! - kiáltott fel.
Mivel közel járt a véghez, eleget tett a kérésnek V és már csak abban a szögben hatolt be újra meg újra. Jungkook egyre hevesebben kapkodta a levegőt, nagyobbakat nyögött, míg V el nem élvezett a fiatalabbikban, amitől új, de őrületes érzés uralkodott el testén és ő sem bírta tovább. Jint szorongatva kiáltotta V nevét, ahogy ő is a csúcsra ért lökéseitől.
Közben hasonló sikolyok hallatszottak a másik társaság felől is. Jimin szorította magához Sugát, mikor háta ívbe feszült és kettejük közé élvezett. A rapper megharapta Jimin kulcscsontját, ahogy az egyre szűkebbé vált körülötte, majd megérezte J-Hope forróságát magában és utolsó kemény, mélyre hatoló lökéseit.
-Basszus Jimin! - mordult fel, miközben már ő is a végét járta.
-Hyuuuuung! - nyögte az utolsókat az említett és Suga is a csúcsra ért, de még mozgott egy kicsit a másikban.
-Én is hyung! Ki akarom élvezni még a testét. - vált el tőle Hoseok.
-Csakhh..... egy... pillanat. - lökött a másikon még párat, majd odaengedte J-Hopet is, aki azonnal csókkal bombázta Jimint.

V vette kezelésbe Jin férfiasságát, miközben Rapmon élvezte forróságát. Jungkook a földön elterülve fogta fejét és hatalmasakat sóhajtozott, de félszemmel visszapillantott az utolsó párosra. A hercegnő nyögései lassan megteltek élvezettel, szemei lecsukódtak, majd már csak átadta magát a történéseknek.
-Namhh...... Vhhhh. - hagyta el először az este folyamán száját csapattársainak neve.
V olyan közel volt mindkettejükhöz, hogy Rapmontól lopott végül egy csókot, mert Jintől nem lehetett a hatalmas sóhajaitól. Közelebb húzta magukhoz a leader a harmadik félt, mire Jin lélegzete lassan akadozni kezdett. Nem segített rajta, hogy V tudja hogyan mozgassa kezét a másikon. Elmerültek egymás szájában és csak akkor eszméltek fel, mikor Jin hatalmas nyögést hallatva élvezett V kezébe. Önelégülten kereste az idősebbik tekintetét, de az V nyakába rejtette arcát, így nem tudta elkapni. Pár pillanat múlva azonban Rapmon is a csúcsra ért és végül az ő élvezettel teli pillantásaiban merült el.
-Hooohhhhh - lassult le Rapmon, majd elvált Jintől, aki már csak azért tudott térden maradni, mert Vbe kapaszkodott.
-Gonoszakhh..... vagytokhhh - lihegett V nyakába Jin.
-De élvezted, nem?

Miután kicsit összeszedték magukat és felöltöztek, a vacsorával folytatták az estét, ami.... igen feszülten telt.
-Most komolyan mindenki ennyire zavarban van? - szólalt fel Suga.
-Dehogyis! - nézett el Jungkook.
-Hmmm.... Akkor többször kell ilyet csinálnunk, hogy megszokjátok. - erre mindenki rámeredt a rapperre, de egyúttal meg is könnyebbültek, ugyanis már azon gondolkoztak, hogy kit fognak legközelebb kisajátítani maguknak.

8 megjegyzés:

  1. Ez uuuuuhhhh
    De uuuuuhhh
    És jézus de még is uuuuuhhhh
    Látnod kéne most a fejemet xd
    Qrva jó lett Agma :3

    VálaszTörlés
  2. AZTA MÁR. WOAH. JÓ. NEM. NEMTUDOM. VÉGEM VAN. MEGHALTAM. HÁT EZ...MEKKORA PERVERZSÉG MÁR. OMG. IMÁDTAM. KOMOLYAN. LE IS MENTETTEM. EIDJIHASDJA. HAHH.

    Minnie

    VálaszTörlés
  3. Egy kicsit hiányoltam a VMin párost, de így is Úr Isten...Ez nagyon jó lett. Suga és Hope karaktere pedig különösen tetszett.*_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett :D Ha a kettőt olvasnád ne vegye el a kedved, a három sokkal jobb. A kettő is majd javítva lesz, de azt ki is rakjuk facebookra, ahogy mindent ki szoktunk. :D

      Törlés
  4. Hát izé..ha most látnád a fejemet..nagyon jó lett..😁😍♥

    VálaszTörlés
  5. Wow ez rohadt jó lett. Látnál most!��Tényleg eszméletlen jó!������❤❤❤❤

    VálaszTörlés