2015. április 14., kedd

BTS yaoi (7fő) 2.0

Végül akkora érdeklődés volt az első iránt, ami mellesleg oneshotnak indult, hogy kiharcoltátok, hogy több részes legyen. Előre szólok, hogy ezen kívül maximum még egyet fogok írni. Többet a közeljövőben nem! De ugye mondtam már korábban is, hogy tervezünk rendes hosszú yaoi sorozatot, szóval ne aggódjatok.
No de elég a szócséplésből! Jó olvasást! ;D



(Harmadik fél szemszöge)

Hetekig tartó rohanás után végre kaptak egy kis pihenőt a fiúk és már első este elkezdték a lazsálást.
-Mikor lesz már kész? - türelmetlenkedett V.
-Ugye tudod, hogy három adag popcornt kell kipattogtassak? - kérdezett vissza Jin.
-Jó, de siethetnél!
-Szólj rá a mikrohullámokra, hogy igyekezzenek. Nesze! - nyomott a kezébe egy nagy tálat tele kukoricával - Ez már kész, viheted. De ne edd meg már most Taehyung! - kiabált utána, ahogy a kisebb száját tömve indult a másik szoba felé.
Jin türelmetlenül állt a mikor előtt, ahogy az utolsó adag is forgott, mert tudta, hogy a többiek már csak rá várnak és nem szeretett utolsó lenni.
-Jössz már hercegnő? - jelent meg Suga - Mi tart eddig?
-Várj már, ez az utolsó. Mért vagytok ilyen türelmetlenek? - méltatlankodott.
-Mert még én is megtaláltam a filmet, amit mutatni akarok, pedig köztudott, hogy milyen lassú vagyok.
-Jó, de ez nem rajtam múlik tudod. De látod? - csilingelt a mikró - Ennyi volt. Csak ennyi kellett volna. - vette ki a zacskót, hogy kiszórja belőle a kukoricát a tálba - Huhh, de forró!
-Had segítsek! Még megégeted a cuki kis ujjaidat. -  lépett mellé Suga vigyorogva.
-Mi van? - nézett rá Jin, de közben kikapták kezéből a forró zacskót - Mért érdekel téged hirtelen a testi épségem?
-Csak lehet szükség lesz azokra az ujjacskákra.
-Te... te meg miről beszélsz? - pislogott rá az idősebb kicsit megszeppenve.
-Semmi-semmi. Na gyere! - nyomta a kezébe az egyik tálat, másikat pedig maga vitte.

-Na itt vagyunk. Indulhat a mozi? - léptek be a szobába Sugával az élen.
-Igeeeeeen! - zengték a többiek.
-Mit nézünk? - érdeklődött a kis maknae.
-Óóóóó mindjárt meglátod. - válaszolt Suga - Már nagyon vártam, hogy megmutathassam nektek. - rakta be a lemezt - Mindenki kényelmesen elhelyezkedett? - nézet végig a bandán.
-Biztos valami horror lesz, hogy engem szivasson. - jegyezte meg Jin
- Jaj ne aggódj Hercegnő! Majd én megvédelek. - ölelgette az említettet Jimin.
-Akkor filmre fel! - bemászott helyére és elindította a dvdt.
-Te Suga. - szólalt meg Rapmon, ahogy elindult - Ez mi?
-Hát tudod - magyarázott a lehető leglassabban - Ugye pár hete történ valami köztünk - folytatta, ahogy mindenki zavarba esett, már csak az estre való utalástól is - Aztán meg mindenki olyan volt, mintha valami megbocsájthatatlan bűnt követtünk volna el. - erre olyan irányt vett a film, amiről azonnal rájöttek, hogy mire akar kilyukadni.
-Ezt most nem mondod komolyan! - szólalt meg először Rapmon.
-De igen! Nem csajozhatunk, viszont az az este iszonyat jó volt. Ne mondjátok már, hogy nem hiányzik! Hoseok te végképp meg ne merj szólalni! - förmedt rá a tiltakozni készülőre - Láttam ám hogyan néztél Jiminre, mikor félmeztelenül flangált, vagy Vre, mikor a vizes pólójában keringett a lakásban. - erre nem is mondott végül semmit.
-Nekem lenne kedvem hozzá. - szólalt fel V.
-Jó akkor válasszunk!
-Mi?! - háborodott fel Jin, miközben a pornófilmben megindultak a nyögések - Ti most..... válogatni fogtok, mint a boltban?
-Pontosan! Nos kit szeretnél V?
-De mi? Mit képzel - fogta be a száját Suga.
-Hát Jimin hangjai álmaimban is kísértenek. Szóval szerintem ezek alapján egyértelmű. - kelt fel és az említetthez sétált.
-Az én...... - nyelt nagyot - hangom? - dermedt le.
-Oks. Én meg, ha már úgyis Jin-hyungot fogom le, akkor maradok is itt. - hajolt közelebb a legidősebbhez.
-Mi? - lökte el kezeit - Engem meg se kérdezel?
-Jól mondod. - csókolta meg erőszakosan, de Jin hamar el is húzódott.
-Én is Jinnel akartam lenni. - dünnyögte Kookie.
-Akkor gyere te is.
-Mi? - háborodott fel újra Jin.
-Csend legyen! - förmedt rá Suga.
-Akkor nekem maradt Rapmon? - érdeklődött Hoseok?
-Hogy-hogy neked maradtam én? Inkább nekem te.
-Na majd azt eldöntjük, ki lesz felül. - vigyorgott J-Hope.
-Nyilván én! Hát én vagyok a leader! - kapta el a másik haját Rapmon és keményen megcsókolta.
Elmerültek egymásban, közben pedig lassan ölébe húzta Hoseokot, hogy éreztesse, ő fog dominálni most.
Ez alatt hasonló pózban vívtak heves harcot V és Jimin nyelvei is. Tae ült Jimin ölében, de ennek ellenére ő uralkodott. Benyúlt a másik pólója alá, majd le is vetette vele, ám ő nem vált meg sajátjától. Inkább csak gyönyörködött társában, miközben annak nyakát kezdte harapdálni, ezzel kéjes nyögéseket csalogatva ki belőle.

-Gyere Kookie! Most melegítsd be te. Átadom neked a megpuhító csók lehetőségét.
-A mit? Neeeem gyerekek. - próbált meg felállni Jin - Én inkább kiszállok és meg is lesznek a rendes párok.
-Nem! Te itt maradsz! - nyomta vissza a kanapéra Suga - Ennyire szereted ha lefognak? - szorongatta meg csuklóit.
-Suga! É-é-én csak
-Ne mond, hogy nem élvezted! Láttam, hogy mennyire elmerültél a dolgokban aznap. Szóval Kookie! Nyugodtan csókold meg.
-Ne merd! Megharaplak!
-Dehogy fog! - kapta el az idősebb férfiasságát Suga nadrágon keresztül.
Jungkook félve ugyan, de szót fogadott és Jin ajkaira tapadt, aki nem akarta beengedni. De a maknae nem volt kezdő. Emlékezett még, hogy őt hogyan kényszerítették, hogy beengedje a másikat, így erőteljesen megharapta a legidősebb ajkát, aki fájdalmasan felnyögve nyitott utat a kisebbik nyelvének. Miközben összefonódtak, Suga eleresztette Jint, majd a nadrágját kezdte kigombolni, de Jin annyira elmerült a maknae csókjában, hogy fel sem tűnt neki a vetkőztetés, csak mikor Jungkook eltávolodott tőle. Elkapta kezét, hogy ne menjen messzire, közben viszont Suga vette birtokba ajkait. Kookie lekapta pólóját és akaratlanul is megpillantotta a félmeztelen Jimin izmos felsőtestét, aki Vt szorongatta karjaiban.
Falták egymás édes csókját, miközben Jimin próbálta levetetni Vvel felsőjét, ami hosszú küzdelem után végre sikerült. Tae azzal a lendülettel fel is állt a másik öléből, majd felhúzva őt is, végül a földön kötöttek ki.
-Most jobb? - kérdezte Jimin.
-Sokkal. - és nagyot harapott a másik nyakába, aki újabbat nyögött.
Hajába túrt, miközben V lefelé haladt testén. Mellbimbójánál megállt pár csók és harapás erejéig, amiktől felszisszent Jimin, majd elkezdte megszabadítani nadrágjától. Lassan indult tovább és legutolsó pusziját már a másik boxerjára adta, az pedig hatalmasat sóhajtott. Megérezte V forró leheletét, amitől csak még keményebb lett férfiassága, így már végképp nem fért el a szűk ruhadarabban, de nem is kellett sokáig kibírnia. Hamar megszabadították a kínzó anyagtól és V puha ajkait érezte legközelebb merev tagján. Lenézett a másikra, aki végig csókolgatta férfiasságát, majd lassan kezdte szopogatni makkját. Jimin megremegett, ujjai ökölbe feszültek. Ahogy V teljesen szájába vette, órásit sóhajtott és úgy érezte, nem fogja ezt sokáig bírni. Azonban TaeTae nagyon meg akarta kínozni a másikat. Lassan kezdett mozogni, minden alkalommal erőteljeset szívva merev péniszen, így Jimin folyton levegő után kapkodott a profi munka miatt.

Közben J-Hopeot már megszabadították felsőjétől és Rapmon is félmeztelenül ölelgette a másikat. Végig simított Hoseok oldalán, majd csípőjén állapodtak meg kezei a hosszú csók közben. Lassan elvált tőle és a másik nyakát kezdte ízlelgetni, az pedig lehunyt szemmel ismerte el, hogy most nem ő fog diktálni. Enyhén elpirult, ahogy nyögésre kényszerítették egy jól irányzott harapással, és elfordította fejét, hogy Rapmon jobban hozzáférjen. Egyre kevésbé jutottak levegőhöz, mikor a leader lassan megmozdult, megemelte Hoseokot, majd lefektette a kanapéra. Kulcscsontját csókolta végig, közben J-Hope a nyakába fonta karjait és teljesen megadta magát. Ahogy élvezte a másik forró ajkait, egy hosszú morgás csapta meg fülét, mire a hang irányába pillantott. Jiminen akadt meg szeme, aki V szájától vonaglott a földön fekve. Nem bírta nem nézni TaeTaet. Vele szerette volna kezdeni a mai estét és elképzelte, hogy őt kényezteti ugyanezzel a módszerrel amitől hirtelen olyan szűkké vált nadrágja, hogy az már fájdalmas volt számára. De Rap Monster észrevette az álmodozó párját, ezért merev tagját a másikhoz nyomta, mire az magához tért, már amennyire tudott egy ilyen helyzetben.
-Te is szeretnéd? - kérdezte, de Hoseok csak elpirult és nem tudott válaszolni.
Szükség sem volt rá, Rapmon azonnal elkezdte kicsatolni nadrágját, miközben még mindig bőrét harapdálta és fülébe is belemart. Hamar lehúzta róla, majd boxerját is lassan kezdte eltűntetni. Felemelkedett Hoseokról, közben végigmérte meztelen testét és messzire dobta a felesleges ruhadarabot. A kanapén fekvő szemeibe nézett, ami csak úgy csillogott az élvezettől, majd ráfogott a már ágaskodó péniszére, mire Hoseok lélegzete elakadt. Lassan mozgatni kezdte kezeit és lehajolt J-Hope férfiasságához. Apró csókot lehelt makkjára, közben Hoseok a kanapéba markolt az érzéstől. Mikor Rapmon szájában teljesen elmerült, egy élvezettel teli sóhajt hallatott, amitől a leader csak keményebben dolgozott rajta.

Azonban Jin nyögései sem segítettek a helyzetén. A legidősebbet két mohó társa fosztotta meg utolsó csepp önuralmától is, ahogy őt helyezték a középpontba és minden lehetséges módon igyekeztek kényeztetni. Kookie már csak egy boxerban ült a kanapén Jin ujjait nyalogatva, amit az idősebb ködös tekintettel figyelt, míg Suga szinte felfalta nyakát. Már a rapperen sem volt más csak az alsója. Egyedül Jinen volt még fent nadrágja, de már ő is megszabadult volna tőle, ha hagyták volna felállni.
-Kook! Gyere ide! - mászott Suga félig Jin ölébe.
A legfiatalabb szót fogadott és követte példáját, majd Suga elkapta és ajkaira húzta a kis maknaet. Jin első sorból nézhette végig, ahogy a két fiú falja egymást az Ő ölében. Fájdalmasan felsóhajtott, hogy mért nem őt kényeztetik azok a gyönyörű ajkak, de ezzel csak annyit értek el nála, hogy azonnal vetkőzni kezdett. Sajnos így kicsit megszakadt két társa csókja, viszont hamar a lényegre tért ő is. Letérdelt a kanapé elé és felnézett a fiúkra. Suga tudta mért tette, így gyorsan megszabadult alsójától, hogy csinálhassa azt az idősebbik, amit szeretne. Nem is tétovázott, azonnal szájába vette Suga merev tagját, aki Kookiet vetkőztette tovább, bár nem volt sok dolga, mert már a maknaenak is kényelmetlen volt a boxer. Suga fogott rá Jungkook péniszére és ütemesen mozogni kezdett, amitől az lehunyta szemeit és kapkodni kezdte a levegőt. De Suga egy pillanatra megállt, amikor Jin tövig bekapta érzékeny részét és olyat érzett amit eddig még soha. Megremegett az új dologtól, majd ahogy Jin távolodni akart, szabad kezével irányítani kezdte annak mozgását, viszont most már Kookiet sem hagyta pihenni. A legidősebb nehezen bírta a rapper vágyait kielégíteni, mert alig fért szájába, de igyekezett mindent megtenni.
-Basszus Hercegnő! - mordult fel Suga - Feküdj le! - engedte el haját és felállt.
Leterítette Jint a földre, a másik páros mellé alig egy méterre, és azonnal lehúzta róla boxerját. Elkapta Kookie karját is és lehúzta magukhoz, de a maknae már nem volt képes önállóan gondolkozni, így Suganák kellett irányítania.
-Majd ez után - dugta két ujját a legfiatalabb szájába, aki azokat azonnal nyalogatni kezdte, mire Suga beharapta alsó ajkát - csókold Jint, amíg nem szólok.
Jungkook csak lassan pislogott, hogy megértette és nem sokkal később már mászott is Jin ajkaihoz, aki rögtön a másik fekete hajába túrt és lehúzta szájára. Élvezettel fonódtak össze nyelveik, de Jin hamar megszakította csókjukat egy fájdalmas, apró nyögéssel. El akart húzódni, de Jungkook nem engedte. Miközben Suga tágítani kezdte a legidősebbet, Kookie elterelte annak figyelmét azzal, hogy nem engedte messzire Jin ajkait, akit tovább szenvedett a rapper ujjaitól.

-Nemhh.... én... nem bírom továbbhh - lihegett Jimin, mire V visszamászott fölé.
-Ebben egyetértünkhh - harapta meg a másik nyakát, majd saját férfiasságát a másik bejáratához nyomta, aki már tudta mi következik.
Valami szorongathatót, vagy haraphatót keresett, de semmi sem akadt a kezébe, mikor V kegyetlenül elkezdett benyomulni, ezért az ő karjait kapta el.
-Hahhh - szorította össze szemeit és állkapcsát V.
-Sa......sajnálommmm.... ahh!
-Nem sajnáld! Ez csak még jobban beindít. - lökött egy erőteljesebbet magán, de még így sem tudott teljesen elmerülni a másikban.
Jimin erre a durva mozdulatra elkapta a másik haját és kegyetlenül meghúzta, mire V eltátott szájjal hangos nyögést hallatott. Ahogy visszaemelte tekintetét a másikra ráfogott annak péniszére. Azonnal heves tempóban kezdte kényeztetni, majd Jimin második sóhaja után, vállába harapva hatolt végül tövig.
-Ááááááh! Tehh!..... Állat! - nyögött nagyot az áldozat.
-Finomhh.... vagyhh. - suttogta V a másik fülébe, majd abba is belemart.
-Azért..... ne egyél meghh..... kérlekhh. - kapkodta a levegőt Jimin, ahogy Tae lassan mozogni kezdett.
-Te meg lazítshhh! - remegett meg a szűk érzéstől, ami körülölelte férfiasságát.
Végül mindkét kezével megtámaszkodott, úgy igyekezett megtalálni azt a szöget, amitől Jimin azonnal elfelejti fájdalmát, de eltartott egy darabig.


Közben Hoseok egyre kevésbé tudott magáról, ám annyi ereje még volt, hogy Rapmont visszahúzza ajkaira. A leader vetkőzni kezdett, közben J-Hope oldalra pillantott a hármas csapatra a földön. Még jobban beindult ahogy látta a legidősebbet és a legfiatalabbat ilyen hevesen csókolózni, de inkább Suga keltette fel az érdeklődését.
-Várjhh egy kicsithh! - állította meg Rapmont, ahogy az visszahajolt volna rá.
-Mérth? - pislogott nagyokat, de Hoseok nem válaszolt, csak visszapillantott Sugára - Ohh! - tudatosult leaderben a célzás.
Benedvesítette saját ujjait, majd követte a másik rapper példáját. J-Hope megremegett a furcsa érzéstől, de nem fájt neki annyira, hogy elvegye a kedvét a továbbiaktól. Rapmon péniszével kezdett játszani, míg a leader felkészítette a folytatásra. Óvatosan dolgozott, mert már a másik sem bírta olyan jól az iramot és nem akarta, hogy idő előtt vége legyen bárminek is. Mikor a második ujjat is megérezte magában Hoseok, akaratlanul is rászorított Rapmon férfiasságára, amitől annak elakadt lélegzete.
-Tehh! - szűrte ki fogai között.
J-Hope inkább elengedte és lassan végigsimítva a másik felsőtestén, újra nyakába fonta karjait. Halk sóhajokkal követte a leader mozgását, bár nem sokáig, mert már nagyon helyettesíteni akarta ujjait Hoseok testében valami mással. Feltérdelt, a másik csípőjét megemelte és úgy hatolt be. J-Hope remek ötletének hála, nem fájt neki túlságosan, így Rapmon hamar mozogni kezdhetett. Kéjes nyögések tömkelege töltötte be a szobát, ahogy minden egyes alkalommal tövig nyomult a rapperben. Miközben nézte Hoseok vonagló testét, nagyon kezdett hiányozni neki annak puha bőre, ezért hamar visszatért a másik kulcscsontjának csókolgatásához, majd alsó ajkának harapdálásához.

-Elég Kookie! Gyere ide! - húzta ki ujjait Suga Jinből - Mivel azt mondtad Jinnel akartál lenni, lehetsz is, - négykézlábra kényszerítette mondandója közben Suga Jugkookot a legidősebb fölött - szóval dugd meg!
A maknae egy pillanatig sem tétovázott. Igazából egész este ezt várta. Annyira megkívánt Jint a történések folyamán, hogy nem tudott volna más helyzetet elképzelni. Akadálytalanul csúszott be másikba, aki saját hajába túrt és eltakarta arcát, úgy nyögött hosszan, míg teljesen ki nem töltötte őt Jungkook.
-Ez viszont kicsit fájni fog. - súgta a kisebbik fülébe Suga - De majd Jin elfeledteti veled. - irányította merev férfiasságát Kookie bejáratához, mire az felkészülve a fájdalomra és az idősebbik nyakába bújt. Nehézkesen nyögött fel és izmai megfeszültek, ahogy a rapper lassan hatolt be. Jin számára kegyetlen látvány volt a maknae szenvedése, ezért végigsimított annak oldalán, közben pedig igyekezte rábírni, hogy nézzen a szemeibe. Hosszú próbálkozás után sikerrel járt és Kookie könnyes szemeibe pillanthatott. Nagyot sóhajtott, majd csókolgatni kezdte a másik forró bőrét, hogy elterelje gondolatait. Az apró fájdalmas nyögéseket hallva, inkább mozgatni kezdte csípőjét, amitől Jungkook végre élvezetet csempészett hangjába.
-Mondom én, hogy majd ő elfeledteti veled. - mozdult meg Suga is, amit mindketten megéreztek.
Hárman nyögdécseltek egymás ütemétől és lassan mindannyiuk hangjából kihallatszott az élvezet. Suga elkapat Jungkook egyik karját, amit a háta mögé csavart, majd haját húzva kényszerítette, hogy kicsit kiegyenesedjen a másik, így meg tudta harapni annak nyakát. Viszont Kookie még ezt is élvezte és minden ellenállás nélkül követte mozdulatait.

-Ohh....otthh! - feszült meg Jimin, ahogy V megtalálta a régóta keresett pontot.
Mégegyszer hatol be ugyan abban a szögben remélve, hogy ezzel nem fogja még a csúcsra juttatni a másikat, csak a határára, de tévedett. Jimin V testét szorongatva élvezett kettejük közé, ahogy új fajta orgazmus érzése járta át.
-Basszus! - mordult fel.
-Mééééééééghhhh! - nyújtotta el mondandóját Jimin és V örömmel folytatta.
Érezte ahogy a másik egyre szűkebb lesz, ettől pedig ő is hamar a csúcs közelébe ért. Felemelkedett a másikról, kezeit levezette annak csípőjére, majd úgy lökte az utolsókat Jiminen. Legerőteljesebb mozdulata után egyenesen beleélvezett az alatta fekvőbe, aki eltátotta száját, úgy kapkodta a levegőt. Végigvezette ujjait V felsőtestén, aki lassan hajolt vissza egy utolsó csókért, miközben mozgott még egy kicsit, az elválás előtt.
Közben Hoseok is közel volt már a tetőponthoz, ahogy a leader a végletekig gyorsított, ezzel hangos nyögéseket kicsalva belőle. A másikat karmolva fezsült ívbe háta és saját spermája terítette be forró bőrét, de Rapmon nem lassított. Csak nagyot mordult egyenesen J-Hope fülébe, aki alsó ajkába harapott, majd újra hangosan felnyögött, amint Rapmon olyan mélyen hatolt be, mint a mai este folyamán még soha, de meg is dermedt. Érezte, hogy forróság önti el testét és a felette támaszkodó minden izma megfeszül. Másik élvezetének fokozás érdekében pedig még meg is harapta fülét, mire apró morgást kapott elismerésül.
Viszont már Jungkook is a végét járta, miközben a legidősebbet döngette, de közben őt is keményen dugták. Végül mikor szembesült vele, hogy Jin saját férfiasságához nyúl, Suga utolsó lökése megadta a kegyelem döfést és az alatta vonaglóba robbant egy hosszú nyögés kíséretében. Jin látta az élvezettől megfeszülő maknae testét, amitől ő is elkapta a fonalat. Érezte Suga erőteljes lökéseit, amiket nem ő fogadott, de még így is fájdalmasak voltak néha, ám fenomenálisan jók. Nem sokáig bírta elviselni már ezt a látványt és felette támaszkodó Kookiet, akinek szemeiben látszott, hogy nincs magánál. Suga lassan eleresztette a kisebb karját is, majd annak hideg ujjai Jin oldalára simultak, aki saját kezébe és hasfalára élvezett ettől.
-Haahhhhh - Jungkook. - szólalt meg lágyan, majd szabad kezével szájára húzta.
Végül Suga volt az utolsó, aki az alatta lihegő társai látványát nem bírta már sokáig elviselni. A hercegnő lágy vonásait, amiket az orgazmus járt át és a férfiassága körül feszülő maknaet. Kookie derekára markolt, így húzva magára egyre erőteljesebben, amitől az újra nyögdécselni kezdett, ezzel a mennyekbe repítve Sugát, aki a harmadik kéjes hang után, meg is töltötte a legfiatalabbat. Hosszú sóhajjal lassított, miközben végigsimított a legkisebb hátán,majd kis idő múlva elvált tőle.

-Legközelebb melegítsünk be! - fészkelődött Jin ölében Kookie, miközben szemei már csukva voltak.
-Te leszel az első, akivel foglalkozni fogok. - hajolt hajába az idősebbik.
-Nocsak! Végül még belementek mindannyian. - lepődött meg Suga.
-Csak Jin tiltakozik ám. - jelentette ki V - Hisz első alkalommal is én meg Hoseok voltunk a kezdeményező felek.
-Na látod, ezt nem tudtam. - huppant le a kanapéra Suga - Na akkor most már tényleg nézzünk valami normális filmet.
-Csssss! - szólalt meg Jin.
-Miva'? - nézett rá Suga és az idősebb a maknaera mutogatott, aki már el is aludt az ölében.
-Vidd be az ágyába. - sugdosta Hoseok.
-Viszem-viszem. Addig halkítsátok le a tévét! - kelt fel, karjaiban Jungkookkal és hálója felé indult.


(Elméletben javítva, de ha valamivel nem vagytok megelégedve írjatok! Kéréseket szívesen hallgatok az utolsó részhez, de nem garantálom, hogy majd be is építek mindent. Ha viszont van kívánság, mondjátok csak:) )

6 megjegyzés:

  1. Azta ez is nagyon jó még nem olvastam olyat ahol 7 tag együtt van XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én se, csak négyeset, vagy ötöset, nem emlékszek már.Ám a második rész nekem annyira nem tetszett >< de örülök, hogy neked igen :D

      Törlés
  2. Lehetne, hogy a következő részben Jungkook Jiminnel legyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh! Ömm... nem terveztem harmadik részt, de majd meglátom. Ám ha Jimin Jungkook yaoit szeretnél van sok OS velük :D

      Törlés
  3. kéne még hard :// de nagyon tetszik az oldalad, gyakrabban látogatom, mint a facebookot xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz még hard :D
      Úgy kell azt :3 itt néha több az értelem, mint ott :3

      Törlés