2015. március 22., vasárnap

Suga hentai oneshot 2.0

Suga POV


Hogy lehet ennyire túl spilázni egy napot? Ezt én sosem fogom megérteni. A Valentin-napot alapból utálom, de most kénytelen vagyok belemenni a játékba. Mióta barátnőm van, minden ilyen kis hülyeséget vállalnom kell. De vele nem is olyan szörnyű egyik ünnep sem.
-Hyung! - szóltam Jinhez.
-Tessék.
-Tudnál nekem segíteni?
-Hát miben? Ha majd táncban, akkor jobb ha nem engem kérsz meg. - vigyorgott és újra telefonjára meredt.
-Nem abban.
-Tánc? Segítség? Miben segíthetek? - fordult hátra Kookie az ülésről.
-Semmiben! Ülj le, kis hülye! - szóltam rá.
-Csak kedves akartam lenni. - huppant vissza a helyére.
-Szóval Jin. Hogy állsz ajándékok terén?
-Ezt hogy érted? - nézett rám és szemöldökét ráncolta.
-Hát tudod..... két nap múlva White Day éééés. - húztam a lényeget - Eddig utáltam az ilyesmiket. Nem is tartottam őket. De most bele vagyok kényszerítve. - elhallgattam és Jint néztem.
-Kellene valami JaeHwanak?
-Mondtam, hogy hívd Jaenek! - döntöttem a támlának fejemet.
-Jó-jó bocs. De eltaláltam a lényeget nem?
-Igen. Semmi ötletem. - néztem ki az ablakon.
-Hát pedig egyszerű. Virág, csoki, vacsora, naplemente, tengerpart, virágszirmok az ágyig, meleg fürdő gyertyákkal,  ágyba reggeli. - sorolta a sablonosnál sablonosabb dolgokat.
-Ez túl mindennapi Hyung! Valami olyan kell amire nem számít. - néztem rá.
-Hát akkor. - nézet körbe, hogy ki mennyire figyelt, majd közelebb hajolt hozzám - Nem tudom, hogy szoktátok csinálni, de mi lenne, ha most azt dobnád fel valamivel?
-Mivel? - pislogtam.
-Hát én most arra gondoltam, hogy tengerparton csináljátok. De ezúttal csak vele foglalkozz. Akkor biztos különleges lesz neki. - folytatta telefonja nyomkodását.
-Honnan veszed, hogy nem figyelek rá?
-Pasi szokás. Nekem is rossz oldalam, de nem tehetek róla. Viszont - emelte fel ujját - küzdök ellene. - és folytatta a telefonozást - segítettem?
-Nem tudom. - néztem ki az ablakom, fejemet megint a támlán pihentetve.
-Akkor használjatok eszközöket, basszus! Jobb ötletem nincs.
-Te tényleg nagyon perverz vagy. - néztem rá újra.
-Már megint Jinről van szó? - szólalt meg V.
-Mért mindig rám gondoltok, ha perverzségről van szó? - pillantott fel felháborodva.
-Mert te szoktál csak perverzkedni, de nem úgy mint mi, hanem sokkal durvábban. - folytatta Taehyung.
Innentől hatalmas vita kerekedett, a szexuális szokások kitárgyalása témával a középpontban, de nem figyeltem. Inkább azon gondolkoztam amit javasolt. Tényleg nem figyelnék rá eléggé? Hmm.... most, hogy így elgondolkoztam rajta lehet, hogy igaza van. Ha felelevenítem a dolgokat végül is, jah. Istenem de köcsög vagyok vele! Na jó! Akkor tényleg egy feledhetetlen estével ajándékozom meg, némi sablonos dologgal fűszerezve.

Próbáról el is jöttem hamarabb most. Rohantam Jaehez, hogy összedobjak valamit a lakásán mielőtt hazaérne. Beugrottam egy virágüzletbe rózsaszirmokért, amiknek igen borsos ára volt. Húztam is a számat rendesen, de ez most az ő estéje. Nem szóltam neki semmiről, ma még csak nem is beszéltünk, hogy majd ha megjelenik otthon és meglát, akkor nagyon boldog legyen.
Gyorsan szétszórtam a rohadt rózsákat. El sem hiszem! Milyen felháborítóan drágák voltak és a földre szóróm! Basszus! Ezekkel a seggemet kéne törölnöm ennyiért minimum. Áááá! Mindent Jaeért......most az egyszer. Legalább szexelni fogunk rajtuk most, hogy az ágy is kapott. Így már kevésbé fájnak...... talán.
Még gyertyát is kotortam elő neki, mert szokott tartani, és romantikusan szétpakoltam, ügyelve, hogy ha repkedni fognak bizonyos dolgok, ne legyen tűz.
Pont lepihentem és elégedetten tekintettem körbe, amikor meghallottam kulcsai csörgését a zárban. Azonnal felpattantam és felvettem a 'cuki vagyok és imádlak' kinézetemet. Belépett az ajtón és először észre sem vett. Szokásos gyorsasággal lépett be az ajtón és egy kis gyertyán akadt meg a tekintete, amit szándékosan odaraktam. Számítottam a vakegér Jaere. Gyorsan körbenézett a lakásában és engem is kiszúrt.
-Suga? - pillantott rám, majd tovább pásztázta a nappalit - Azt hittem nem szereted ezt az ünnepet.
-Eddig nem szerettem. - indultam meg felé - De már nem csak én vagyok. - néztem le rá, ahogy megálltam előtte.
Szemeibe néztem és láttam, hogy nagyon meglepett. Csupán emiatt nem reagált még semmit. Gondoltam akkor még több álmát teljesítem és megtámaszkodtam egyik kezemmel mellett az ajtón, másikkal pedig megfogtam állát. Pont, mint azokban a romantikus animékben, amiket annyira imád nekem mutogatni.
-Boldog White Dayt picurka! - csókoltam meg, mire eldobta minden szatyrát és nyakamba kapaszkodott.
Karjaimba omlott ennyitől. El sem hittem! Átkaroltam derekát szabad kezemmel, másikkal pedig hosszú tincset simítottam füle mögé, miközben az ajtónak nyomtam.
Nyelveink heves harcot vívtak és végül az enyém vendégeskedett nála.
-Kezded megközelíteni a dobogót. - lihegett mikor elengedtem.
-Csak megközelíteni? - nyíltak nagyra szemeim - Na ezt most megbánod! - kaptam fel, mire alsó ajkába harapott.
Tudtam, hogy tudja mire készülök. De ezúttal más élvezetet akartam nyújtani neki, nem a megszokottat.
-Még itt is van minden? - lepődött meg, ahogy beértünk a hálóba.
-Igen! És míg el nem kezd rohadni nem dobhatsz ki semmit! - dobtam le az ágyra.
-Na, így elrontani egy ilyen romantikus pillanatot! - sóhajtott, miközben lekaptam pólómat - Most aztán visszacsúsztál. Messze vagy a dobogótól! - durcázott.
-Nyaaaaa! - másztam fölé - De hát én édes vagyok. Elsőnek kell lennem. - néztem szemeibe és mosolyogtam.
-Tegyél érte! - simított végig oldalamon.
-Kihívás elfogadva! Azért az ágyra majd vigyázz! - kezdtem csókolgatni nyakát.
Válaszul csak hitetlenkedve kinevetett és innen tudtam, hogy tényleg nem foglalkoztam vele még annyira. Ezért most elhatároztam magamban, hogy nem fogadok szót a farkamnak.
Lábai között térdeltem és felcsúsztattam kezeimet blúza alatt az oldalán. Nyakamba kapaszkodva sóhajtozott, még elég aprókat, mikor füléhez értem. Ajkaim közé vettem kis testrészét, majd visszaindultam lefelé. Blúza felső gombjait kezdtem kigombolni, míg kulcscsontjára hintetettem kis puszikat. Végig vezette kezeit vállaimon és hátamon egészen pólóm aljáig. Aprócska ujjai becsúsztak felsőm alá és szokásos hideg ujjaitól megborzongtam kicsit. Fel is mordultam, mire hevesebben kezdett lélegezni. Kigomboltam felsőjét, követve minden egyes kis gombot egy puszival. Felültünk és vállára is leheltem egy csókot miközben megszabadult felesleges ruhájától.
-Kezdesz feljönni. - lihegte.
-Ezt örömmel hallom. - haraptam meg fülét és melltartóját is kikapcsoltam.
Jin ötletein járt a fejem, amiket még tánc közben ecsetelt nekünk, mikor megint szóba jöttek a csajok. Így próbáltam betartani az aranyszabályokat, amiket mondott.
Megcsókoltam és ledöntöttem az ágyra. Hideg ujjai becsúsztak kicsit nadrágom és bőröm közé amitől megint csak megremegtem kicsit. Segítettem neki megküzdeni a gombokkal, majd felkeltem, hogy levegyem. Visszatérdelve elé, meztelen hasát kezdtem csókolgatni. Hangos lélegzetekkel nyugtázta, hogy nagyon tetszik neki a helyzet, ezért lassan elindultam felfelé. Oldalán vezettem kezeimet, amikre ráfogott és hátrahajtotta fejét. Mellei közé adtam utolsó puszimat, majd játszadozni kezdtem egyik bimbójával. Nyelvemet, ajkaimat és fogaimat is használtam. Elengedett és immár a lepedőbe markolt. Mikor másik formás testrészére is áttértem, hatalmasat sóhajtott. Hajába túrt és karjaival takarta el arcát, de nyögéseit így is meghallottam. Meg van az érzékenyebb oldala! Felmásztam egészen nyakához és magához eresztett. Arcommal másik irányba noszogattam tekintetét, mert kíváncsi voltam, hogy nyaka ezen része is érzékenyebb-e. Igazam lett.
Ahogy megharaptam kicsit, bordáimba mart és nagyot nyögött.
Elkezdtem megszabadítani nadrágjától, amiben sok segítséget nyújtott. Már őt is zavarta, hogy rajta van. Tangáját lassan húztam le, közben nézve szemeit, hogy lássam mennyire haladok jó úton.
-Még azért messze vagy az első helytől, ha ezen jár az eszed. - szólalt meg, de nagyon halkan.
-Épp azon járt az agyam, hogy mit fogok tenni veled. - nyaltam meg ajkamat.
-Na mutasd!
Több sem kellet, újra hasát kezdtem puszilgatni, melytől hatalmas levegőt vett és nem tudta kifújni. Lélegzet visszafojtva várta, mi fog történni. Lassan haladtam le, majd mikor a legjobb helyre adtam puszit, hatalmasat sóhajtott. Lepedőbe markolt, én pedig gonosz módon lassan kezdtem vele játszadozni. Minden porcikáját megízleltem, hogy ráleljek arra a pontra, amit a leginkább képtelen elviselni. Hamar megtaláltam, vonaglásából ítélve, de nem csak ott játszottam vele. Ha túlzásba vittem volna, még elveszti a varázserejét. Addig kényeztettem így, mire kapkodott a levegőért és nem tudott már egy pillanatra sem csöndben maradni. Nehezemre esett kibírni. Már a második apró hangjánál lekaptam volna boxeromat és úgy megdugtam volna, hogy másnap járni se tudott volna. De most csak ő volt a fontos, ezért kibírtam.
Játszadozásomat az szakította meg, hogy elkapta két kézzel arcomat, felült és szájára húzott. Rövid csók volt, de még ebbe is belenyögött. Közben végigsimított ruhámon keresztül, a már kőkemény farkamon, amitől kezdtem elveszíteni a maradék kontrollomat is. A lepedőbe markoltam, nehogy csontjai bánják szorításomat és mordultam egyet. Pórbált volna átfordítani, hogy ő kerüljön fölülre, de nem engedtem neki. Visszanyomtam az ágyba és simogattam ahol csak elértem.
-De - szólalt volna fel két csók között.
-Első akarok lenni! - tudatosítottam benne, hogy most csak élveznie szabad.
Elfogadta a felállást és nem próbálkozott többé. Viszont alsómtól még meg akart szabadítani. Mikor hideg ujjai becsúsztak boxeromba és hozzám ért, kicsit összerándultak izmaim. Én is levegőért kapkodtam, így a csók kizárt lett. Végignyaltam nyakát, egyik kezemmel pedig lehúztam magamról a kínzó fogságban tartó ruhadarabot. Hogy csak azért se legyen az amit én akarok, mindkét kezét farkamra vezette. Még nagyobbat morogtam és csípőjére fogtam, hideg ujjai hatására.
-Kínzóan gyönyörű vagy! - néztem végig rajta, és bár sokszor láttam már meztelenül, ilyen állapotban még soha.
Egy párnát raktam csípője alá, hogy kényelmesen hozzáférjek és neki se kelljen sok erőfeszítést tennie. Élvezettel teli szemekkel nézte végig, ahogy lassan behatolok és hosszú sóhajjal jelezte, mennyire jól is esik neki. Kezeimet lassan vezettem fel hasától a melleiig. Lassan ráhajoltam és újra elkezdtem bimbóit szopogatni, amitől végképp elvesztette utolsó csepp józan eszét is. Nyögései arra késztettek, hogy gyorsabban mozogjak, de néha mikor újra észbe kaptam, lassítottam. Ettől rendesen megőrült.
-Sugaaaaaah! Mit művelsz velem? - kapkodott levegő után.
De nem válaszoltam, csak nyakára tévedtem csókjaimmal. Kezeim visszacsúsztak csípőjére, így őt is tudtam irányítani. Már nagyon nem bírtam magammal, ezért fel is adtam a harcot. Megkerestem a már jól ismert G-pontját és támadásba lendültem. Első tudatos lökésemre tépni kezdte az ágyneműt és óriásit nyögött.
-Yoongiiiiiih! - csak ritkán hívott így. Akkor, ha nagy bajban voltam, vagy ha nagyon jó voltam. De most az utóbbira tippeltem.
Minden izmom megfeszült, úgy döngettem tovább, kegyelmet nem ismerve. Nyakamba kapaszkodott, én pedig csípőjét átkarolva hatoltam be újra és újra mindig egyre keményebben. Annyira felizgattam, hogy nem bírta. Hozzám simulva élvezett el, miközben eltátotta száját és óriásit nyögött. Ettől a heves élménytől én is hamar beértem az alattam szenvedő csodát.
Lassan lecsillapodtam és újra eszembe jutottak a tanácsok, ezért még apró csókokkal halmoztam el, mielőtt eltávolodtam volna.
-Ezt hol tanultad? - lihegett.
-Utána néztem egy-két dolognak. Mért?
-Elmozdíthatatlan első lettél. - pislogott rám szép barna szemeivel.
-Ezt örömmel hallom. - csókolgattam nyakát.
-Köszönd meg szépen a fiúknak majd!
-Honnan veszed, hogy ők segítettek? - néztem rá morcosan - És ha a netről néztem?
-Lusta vagy ennyit olvasni.
-Ez igaz. Franc, hogy lebuktam.
-Az egy dolog, hogy ők mondták, de te csináltad meg. Szóval a te érdemed a nagyja. Ez segít? - mosolygott.
-Egy kicsit..... De a rózsákat akkor sem dobhatod ki!
-Mért?
-Mert ........ spúr vagyok! - gondolkoztam, hogy hogy mondjam el, de meglett és kicsit belepirultam.
-Meg cuki! - adott egy puszit és nevetett

2 megjegyzés:

  1. Édes, édes. édes, édeees!!!
    Csak az zavar, hogy nővel van Suga...
    De még így is sikerült cukormérgezést kapnom!
    :)

    VálaszTörlés