2015. február 16., hétfő

Rapmonster&Suga

Rapmonster POV
De utálok ilyen sokáig próbálni.Rohadt fárasztó tud lenni, ha egész nap ezt csináljuk.De örülök, hogy Yoongi eljött velem.Így nem tűnök annyira lustának.Bár nekem kéne még gyakorolni, mert nem megy olyan jól, de féltem a szívemet néha.Inkább pihentetem kicsit.Még jó, hogy Yoongi ilyen lusta.Ő támogat ebben.
-Ha már így eljöttünk, rakjunk egy kis rendet.
-Jaj hagyjál már ezzel is.Végre pihenhetek erre dolgoztatsz? - háborodott fel.
-Nem fogsz belehalni.Segíts!
-Haaaaaaah.Jó!De aztán hagyj mára! - tápászkodott fel a kanapéról.
-Ne aggódj, ez a mai utolsó teendőd.
Raktunk be zenét, és elkezdtünk rendet teremteni a dormban.Nagyon nagy a rendetlenség és mostanában Jinnek sincs ideje takarítani.De talán ez egy kicsit segít a dolgon.
-Suga!Mit kérsz enni? - üvöltöttem neki a konyhából - Van még kínai.Kettőnknek pont elég.
-Jó lesz az!
Melegítettem magunknak vacsorát, és leültünk enni.
-Látod, hogy nem haltál bele.És végre elférünk.
-Ja.De azért ezt ne szokd meg! - kezdte meg a vacsorát.
Aranyosan eszik.Nem hiába Suga lett.De csak néha aranyos, és ez nagy részt akkor van amikor az ARMYkkal találkozik.Amúgy nagyon gonosz tud lenni és szokott is.De tetszik, hogy őszinte.
Ahogy befejeztük, Suga a szokásos módon felszívódott.Mindig menekül, ha mosatlant lát.A felesége majd nagyon fogja ezért szidni.Mindegy, nem halok bele ebbe a két tányérba.
Visszaindultam a szobámba a pizsamámért és Suga az ágyamon feküdt.
-Te mit csinálsz?
-Ömm....alszok? - dünnyögte a párnába.
-De mért az én ágyamban?
-Ez volt a legkézenfekvőbb lehetőség. - ebben igaza van.
-Vonszold vissza magad a saját ágyadba! - próbáltam lehúzni az ágyamról.
-Nyeeeeeee - nyavajgott - De ez a legkényelmesebb ágy!És olyan illata van, mint neked.
-És ez mért jó? - álltam meg és ráncoltam a szemöldököm.
-Mert megnyugtató. - vett nagy levegőt a párnámon keresztül.
-Még mindig nem értelek.
-Imádlak Namjoon. - nézett rám. - Most nincsenek itt a többiek.Nem lehetne, hogy megmutassam mennyire imádlak? - indult felém.
-Mi az Yoongi ittál? - tartottam távol. - Ezt hogy gondolod?
-Nem fogom elmondani, mert nem adná át a lényegét.Csak megmutatni tudom. - férkőzött közelebb.
Nagyon meglepődtem és ezt kihasználva adott egy csókot.De kis.........Suga.Ez nagyon jól esik.Viszont nem szabad.Két férfi amúgy sem megszokott és még csapattársak is vagyunk.
-Állj le Suga! - toltam el magamtól.
-Kapcsold ki a logikus éned és élvezd!Az előbb már majdnem sikerült! - férkőzött vissza hozzám,   és újabb csókkal ajándékozott meg.
Sajnos sikerült elérnie amit akart.Túl fáradt voltam, hogy ellenkezzek.Nyelvével megsimított az ajkaimat, ezzel engedélyt kérve, hogy elmélyítse csókunkat.Fáradt voltam és már kíváncsi is, így beengedtem a számba.Nagyon jól csókolt.Túl jól!Nyelveink összefonódtak, és egyre hevesebb ütemet diktál.Amikor már alig kaptunk levegőt a másik közelségétől, ledöntött az ágyra.
-Yoongiiiii - sóhajtottam, miközben végignéztem, ahogy nekivetkőzik az estének.
-Itt vagyok!Mondd mit szeretnél!Bármit megteszek neked ma este. - mászott vissza rám és a nyakamat kezdte ízlelgetni.
Hangosan vettem a levegőt és nem tudtam válaszolni.Magam sem tudom mit akarok.Benyúlt a pólóm alá és végigsimogatott ahol csak elért.A mellbimbóimon álltak meg kezei, és ebben a pillanatban megharapta a fülemet is.Nagyot sóhajtottam és rámarkoltam a fenekére a boxerján keresztül.
-Úgy megduglak, hogy könyörögni fogsz még érte.Kívánlak Namjoon! - lihegett a fülembe.
Ezeket hallva végképp elvesztem.Már nagyon felcsigázott, remélem így is tesz, ahogy ígérte.
-Ajánlom, hogy igazad legyen. - lihegtem én is.
Elmosolyodott és levette rólam a pólót.Végignézett és a hegeimre tette ujjait.
-Biztos nagyon fájt.
-De megmentette az életemet.
-Csak ezért nem zavarnak. - mosolygott és kaptam egy csókot.
Végigsimítottam az oldalán és megszakította a játékunkat.
-Végre elengedted magad. - kapkodta a levegőt és lejjebb mászott.
Apró puszikat adott a hegekre, majd a jobb mellbimbóra tért rá.
-Yoongi! - szóltam rá.
De nem kaptam választ.Folytatta én pedig éreztem, hogy kezdek megőrülni.Nyalogatott és harapdált, közben pedig lefejtette rólam a nadrágomat és belenyúlt.Nagyot nyögtem, ahogy ráfogott a már meredező férfiasságomra a boxeren keresztül.Lassan mozgatta kezét és simogatott.Egyre jobban feszültem, és már nagyon kényelmetlen volt bármilyen ruhadarabban is.Ahol csak elértem simogattam,  és szavak nélkül is megértette, hogy mindjárt meghalok itt alatta.Felnézett rám és a kéjtől szenvedő arcomra meredt, ameddig lehúzta rólam a nadrágomat a boxeremmel együtt.
-Ahhoz képest, hogy ellenkeztél, most minden porcikád igent mond.
-Nh....nincs erőm....... tiltakozni. - hebegtem.
-Amúgy sem lenne értelme.Akkor is megdugnálak, ha ellenállnál, csak akkor fájna egy kicsit. - markolt rám újra, immár akadály nélkül.
Nagyra nyílt a szám és hatalmasat nyögtem, ahogy a lényegre tért.Nem kezdte el azonnal mozgatni és éreztem, ahogy ott lüktetek a markában.Vigyorogva nézte, hogy szenvedek, én pedig a vállaiba kapaszkodtam. Nem bírtam megszólalni.Csak nyögdécseltem, mikor megmozdult keze a kemény péniszemen, és nem bírtam tovább a szemébe nézni.Nagyon zavarban voltam.Elfordítottam a fejemet és szemeimet lehunytam.Csak élveztem ütemesen mozgó kezét, közben a vállait és a karjait fogdostam.Egyszer csak abbahagyta és visszamászott rám.Megfogta arcomat, maga felé fordította és keményen megcsókolt.
-Ne feledkezz meg rólam se! - szólt rám a csókunk után - Hiába vagyok ilyen merev - csúsztatta kezemet a boxerébe - Ha nem játszol velem, nem tudom annyira élvezni majd. - csókolt meg újra.
Nagyon nagy farka van!Legszívesebben addig dolgoznék rajta, amíg bele nem élvez az utolsó ruhadarabjába. Jaj, de gonosz gondolatok.Nem lehetek ilyen önző!
Ahogy játszottam vele, hirtelen megtörte a hosszúra nyúló csókunkat.
-Haaahhhh.A hegye nagyon érzékeny.Csakh - nyílt nagyra a szája, ahogy újra megsimítottam azt a pontot.Fejét leejtette és úgy nyögdécselt tovább - Ó-ó-óvatosan! - lihegett.
-Megvan a gyenge pontod.
-Ne legyél gonosz!Különben itt maradsz egyedül. - fenyegetett, de annyit nyögdécselt, hogy nem tudtam komolyan venni.
Még sokszor megsimítottam szép lassan, és egyre jobban megfeszült.Elkapta a kezemet, megszorította és felnézett.
-Á-á-állj le kicsit! - nyögdécselt aprókat.
-Nem bírod?
-Ezt te sem bírnád. - tette le fejét mellkasomra - Ez........ nagyon gonosz tőled.
Vett pár mély lélegzetet és felkelt, hogy levegye a boxerét.Közben a szemébe néztem.Tekintete ködös volt, és alig volt magánál.Ha már így letámadott, kell még valami, amivel megőrjíthetem.
-Dugj meg Yoongi!Érezni akarlak! - lihegtem.
Ettől végleg elvesztette a kontrollt.Visszafeküdt rám, és keményen megcsókolt.Kezével rám markolt és kicsit megszorított, amitől azt hittem most fogok elélvezni.Nagyot nyögtem csókunkba, de nem engedett levegőt venni.Majd megharapta a nyakamat és felhúzta a lábaim.Nagyon felgyorsultak az események és arra eszméltem, hogy nagy fájdalmat okoz nekem.
-Ne, Yoongi!Áhh, ez fáj! - kérleltem, és kicsordult egy könnycsepp a szememből, miközben megfeszültem
-Ne aggódj, megálltam.Különben most lenne vége, pedig még el sem kezdtük. - nézett fel rám - Jaj ne haragudj! - törölte le a könnyeimet - Csak annyira felhúztál.Nem tudtam tovább várni.
-Pedig várhattál volna!
-Lazítsd el magad!Csak az eleje ilyen.Utána hidd el, jó lesz.Nem nyugszom amíg nem.
Ott lihegtem alatta, ő pedig lassan egyre beljebb nyomult.Próbáltam ellazulni, ahogy mondta, de nem nagyon ment.Nagyokat nyögtem, közben pedig próbált megnyugtatni.A nyakamat csókolgatta és simogatott.Ahogy végül teljesen befogadtam, ő is nagyokat nyögött.Egy darabig csak remegett felettem és sűrűn pislogott. Nagyon küzdött magával, hogy ne élvezzen el azonnal.
-Menni fog?
-Csak....... adj egy percet. - csukta le szemeit és nagyokat lélegzett.
Gonoszkodni akartam, így egy kicsit feljebb csúsztam.Ezzel egy picit kijjebb került.Felkelt rólam és rákapott a csípőmre.
-Azt mondtam, adj egy percet!Mi nem volt érthető!? - méltatlankodott.
-Csak érdekelt.
-Na ezt még....húúúú....nagyon megbánod. - nyelt egy nagyot.
Rámarkolt férfiasságomra és elkezdett vele játszani.Ugyan azt a pontot simította meg nálam, amit én nála, mikor majdnem vége lett az estének, és én is megborzongtam.Már értem mért szólt rám.Nem is tudtam, hogy van ilyen gyenge részem.Nagy levegőt vettem és megmarkoltam a lepedőt.
-Nem csak én szenvedek ettől. - mosolygott és visszadőlt rám.
Elkezdett mozogni bennem és nem tudtam eldönteni, mit érzek.A kezeitől mindjárt elmegyek, a péniszétől viszont más módon szenvedek.
-Mindjárt jobb lesz. - sugdosta a fülembe.
Igaza lett.Pár lökés múlva már nem is fájt.Csak őt éreztem, ahogy lüktet bennem.Nagyon be van indulva, és ezt minden porcikáján érzem.A keze megszelídíthetetlen, a fogai a bőrömet tépik, a farka pedig nem is lehetne nagyobb.
Kezdtem érezni, hogy kezeitől lassan a csúcs közelébe kerülök, amikor hirtelen elértem a határt.Yoongi megtalálta a tökéletes pontot.
-Állj! - kiáltottam fel csókunkból, miközben megfeszültem.
-Baj van? - pislogott rám, majd elmosolyodott - Jaj értem már.
-Várj egy kicsit, különben a következő lesz az utolsó lökés! - temettem arcomat kezeimbe.
-Az előbb te sem vártál.
-Jó de.......
-Ez most más, igen.Látni akarlak még itt szenvedni.
Elengedte a péniszemet és megtámaszkodott.Nyakamat csókolgatta, míg én koncentrálni próbáltam.Egy kicsit sikerült összeszednem magam, és újra mozogni kezdett.Ügyelve arra, hogy ne mindig érintsen meg azon a ponton.Minden egyes alkalommal, mikor megtalálta, hatalmasat nyögtem és megborzongtam.A sokadik alkalom után már nem bírtam, hogy így játszik velem.
-Ne játszadozz tovább! - néztem szemébe.
-Mért ne?
-Mert megőrülök.
-Akkor folytatom. - mosolygott gonoszan.
-Ne játszadozz! - szorítottam rá egyik lökése közben.
Nagyot sóhajtott és lelassult.
-Hah......kérd....és akkor megteszem.
-Mit?
-Mond, hogy el akarsz élvezni és én segítek!
-Ha én gonosz vagyok, akkor te most ördögi.
-Mond ki!
-El akarok élvezni!Segíts benne! - kérleltem és közelebb hajolt.
-Állok szolgálatodra! - majd megcsókolt.
Újra megragadta a férfiasságomat és gyorsított a tempón.Egyre jobban lihegett, és megsimította az új gyenge pontomat.Felnyögtem és a vállaira kaptam kezemet.Felnézett rám.Szája nyitva volt és nagyokat nyögött ő is.Belül is eltalált és elakadt a lélegzetem.
-Mindjárt! - nem tudtam többet mondani.
-Várj meg! - lihegett.
Újra nagyot lökött és megfeszült minden izma.
-Yoongi! - nyögtem nevét.
Látta rajtam, hogy nekem még kell egy kicsi, ezért beljebb nyomult, és ez pont elég volt.Én is elélveztem.A kezéből folytam ki, és kicsit elszégyelltem magam.Oldalra fordítottam fejemet és becsuktam szemeimet.
-Na, mi az? - fordított vissza maga felé.
-Csak.... ez zavarba ejtő, hogy így..... - néztem végig magamon.
-Jah!Erre gondolsz? - mutatta a nedves kezét.
-Hogy te milyen szemérmetlen vagy!De igen. - csuktam be szemeimet újra.
-Tudod mért jó ez? - tette vissza kezét - Mert lehet ilyet. - írt le egy kis kört a mutatóujjával péniszem hegyén.
Nagyon megborzongtam.
-Akarsz még egy menetet?Most azonnal? - pattantak ki szemeim.
-Hááááát.....ha bírod. - vigyorgott.

3 megjegyzés:

  1. Neharagudj, de uj vagyok. Milyen hegek vannak Rapmonsteren?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rapmonster gyerekként szívátültetésen esett át. 15 éves korában új szívre volt szüksége. 30% esélye volt, hogy túléli, de mint látjuk, sikerült :D azért van heg a mellkasán.

      Törlés
    2. És én csak most tudom meg?! ●_●
      Francbaa már!!!

      Szegény Namjoon! <3 ●︿● ╯﹏╰
      De jól van szóval I'm happy. :D <3 És remélem ő is. <3

      Törlés